Felújítaná? Megjavítaná? Újat szeretne?

Ajó asztalos, a tipikus, igazi ezermester, akire bármit rá lehet bízni olyan, mint a fehér holló. Egyszerűen kihalófélben van. Egyre gyakoribb, hogy kijön a szaki, és nem tudja megcsinálni, vagy csapnivaló a munkája. Vagy megcsinálja ugyan, de az ember gatyája is rámegy. Lakatos Csaba vagyok,hivatásos és becsületes ezermester asztalos.Bármilyen asztalosmunkát, ház körüli javításokat, felújításokat, burkolásokat meg tudok csinálni. Méghozzá kiváló minőségben, és nem kerül vagyonokba. Tisztességes munka, tisztességes fizetségért. Ha bármilyen elképzelése van, és a legjobbat szeretné, megfizethető áron, akkor keressen!

Hivatásos ezermester

Új nyílászárókat, bejárati ajtót, egyedi sarokbútort vagy konyhabútort szeretne? Nem záródik az erkélyajtó? Beragadt a redőny? Esetleg nem az új bútorok, hanem sokkal inkább a régiek felújítása, az antik bútorok karbantartása, megőrzése érdekli? Netán lambériázáshoz, laminált padlózáshoz keres megbízható szakembert? Nem hiszem, hogy van olyan asztalosmunka, ahol nem tudnék helyt állni. Ha fából van, akkor el tudom készíteni. Még fából vaskarikát is!... Viccet félretéve, tegyen próbára!

„Engem azokhoz a munkákhoz hívnak, amiket mások nem tudnak, vagy nem akarnak elvégezni…"

Keressen fel!

Felkeltettem az érdeklődését? Úgy látja, hogy hasznára lehetnék valamiben? Keressen fel, és beszéljük meg! Használja a lenti elérhetőségek egyikét!

  • Cím: 4450 Tiszalök, Klapka György u. 41.
  • Telefonszám: 06 30 627 32 83
  • E-mail cím: [email protected]